11/03/2019

Op zondag 24 maart 2019 organiseert Lionsclub Amersfoort Eemstad samen met Wijnkoperij Henri Bloem Amersfoort een grote wijnproeverij. Bij deze voorjaarsproeverij staan er meer dan 50 wijnen open waaruit u een proefselectie kunt maken. Alles is vertegenwoordigd: rood, wit, rosé, zoet, droog, licht, fris, zwaar, stevig of mousserend. Een begeleidend boekje met wijnbeschrijvingen helpt u de juiste wijnen te selecteren en proefnotities te maken.

Het entreebedrag gaat - zoals ieder jaar - in zijn geheel naar een goed doel, evenals 15% van de opbrengst van de verkochte wijnen gaat naar kansarme kinderen die via het Burgerweeshuis in Amersfoort worden ondersteund.

Eerder ontvingen onder meer het Wijkmuseum Soesterkwartier, Toon Hermans Huis, Stichting Petje Af, Stichting Leergeld Amersfoort, Stadsboerderij De Vosheuvel en Voedselfocus Amersfoort een gift naar aanleiding van een (wijn-)actie en/of praktische ondersteuning.


Waar en wanneer en hoe aan te melden?

De wijnproeverij van 2019 staat gepland op zondagmiddag 24 maart van 15.00 tot 19.00 uur. De proeverij vindt plaats op het Landgoed ISVW aan de Dodeweg 8 in Leusden. De entree van deze middag is € 12,50 per persoon.Aanmelden kan via de site http://www.amersfoortsewijndag.nl of in de winkel van Henri Bloem aan de Leusderweg 161 in Amersfoort.